Educatief houten speelgoed van Kipod Toys

Educatief houten speelgoed van Kipod Toys

# reclame
01.JPG

Onlangs namen we tijdens een fietstochtje ons nieuwe memoryspel mee van Kipod Toys. Het spel zit alvast in een superleuke kikkerverpakking.
Als je het opent zie je 18 dierenfiguurtjes op een soort stickerblad, een houten stokje en 18 houten schijfjes.
De bedoeling is om zelf de figuurtjes op de houten schijfjes te krassen.
Echt heel leuk! Tijdens de fietstocht lasten we een pauze in. Op een dekentje in het park begonnen we met het maken van ons eigen memoryspel.
Ella was er helemaal weg van. Nu het af is, hebben we er al dagelijks mee gespeeld. Ella is zelfs al vaak gewonnen van mij ;-)

03.JPG
05.JPG
07.JPG
09.JPG
10.JPG

Maxim is ook helemaal weg van zijn nieuwe houten raceautootjes van Kipod Toys!

Niet alleen krijg je bij het openen van de leuke verpakking twee stevige houten raceautootjes te zien, daarbovenop zitten er een heleboel leuke stickertjes bij in verschillende kleuren en patronen.

Ik moet eerlijk zeggen, ik vond het ook superleuk om de autootjes en de straatjes mee te versieren samen met mijn zoontje.

Houten autootjes en stickertjes zijn een gouden combinatie voor kindjes. Uren speelplezier verzekerd!

Neem maar eens een kijkje op de website van Kipod Toys ,  dan zal je, net als wij, ontdekken wat voor een verrassend gamma speelgoed Kipod Toys heeft!

Zoveel leuke en unieke artikels. Om een paar voorbeelden te noemen: origami in combinatie met houten diertjes, zelf houten meubeltjes in elkaar naaien,  houten circusacrobaatjes, een houten beertje in elkaar puzzelen en schilderen,… en nog zoveel meer!

Dit houten speelgoed stimuleert de motoriek en ontwikkelt de creatieve kant van je kindje. Kinderen moeten het speelgoed namelijk  eerst zelf nog versieren, in elkaar steken  of schilderen…

In samenwerking met Kipod Toys.